Zboża

Polisol klasyczny

classic3-218x300

Polisol to energia samej przyrody. On zachowuje wszystkie witaminy i mikroelementy, które zawierają kiełkujące ziarna zbóż. Harmonijne połączenie różnych rodzajów słodu sprzyja oczyszczaniu organizmu, normalizacji funkcji narządów i układów.

Polisol jest to naturalny produkt z kiełkujących ziaren rożnych rodzajów zboża (słodu). Składniki słodu nasilają swoje działanie nawzajem i harmonijnie wpływają na zdrowie człowieka, oczyszczają, dodają sił witalnych i energii, dostarczają niezbędne minerały dla pełnowartościowego życia. Polisol składa się z kiełkującego ziarna zbóż (słodów) pszenicy, jęczmienia, owsa i kukurydzy, przyczyniającym się do wzmocnienia odporności i prawidłowego funkcjonowania organizmu.

Jest on przeznaczony m.in. dla kobiet w ciąży i karmiących piersią, pacjentów z chorobami układu pokarmowego i zaburzeniami metabolizmu lipidowych, mężczyzn cierpiących na zaburzenia układu moczowo-płciowego, a także doroślych i dzieci w profilaktyce chorób i dla ogólnego wzmocnienia organizmu.

Stosowanie:

• dzieci: zwykle po jednej-dwie łyżeczki 3 razy dziennie 15-20 minut przed posiłkiem, 1 miesiąc;
• dorośli: zwykle po jednej-dwie łyżki 3 razy dziennie 15-20 minut przed posiłkiem, 1 miesiąc.

Składniki:

Słód pszeniczny, słód jęczmienny, słód owsiany, słód kukurydziany, woda.

Wartość energetyczna: 273 kcal \ 100g.

Przechowywanie:

Przechowywać w dobrze wentylowanym, czystym, suchym, wolnym od obcych zapachów pomieszczeniu magazynowym, w miejscu nienarażonym na działanie bezpośredniego światła w stałej temperaturze od 0 ° C do 25 ° C.

Źródło: polisol.pl

Polisol klasyczny
5 (100%) 1 vote